+véd.hu - Magyar Egészségvédelmi Alapítvány

Sample Image „Minél többet tudunk arról, mennyi minden romolhat el sejtjeinkben, annál nagyobb csodának tűnik, hogy időnként mégis egészségesek vagyunk.”

Egy magyar világsiker öt titka

Nyomtatás

CARIN3 lo2
2016-ra 1,2 millió percnyi, azaz több mint kétévnyi videoforgalom száguld majd a világhálón a nap minden másodpercében - jósolják a világ elsőszámú hálózati és kommunikációs eszköz-gyártó vállalatának szakemberei. A Cisco Systems előrejelzése szerint az üzleti felhasználást tekintve a leggyorsabban az asztali videokonferenciás megoldások fognak bővülni: a 2011-es 36,4 millió felhasználóról 2016-ra 219 millióra nő az alkalmazók köre.

Ezek a prognózisok nagyon kedvezőek az alapítása óta magyar tulajdonban lévő, budapesti infokommunikációs kisvállalkozás, a TC&C Kft. számára. A gyorsan felívelő, nemzetközi elismerésekkel és a világ öt földrészén több száz elégedett felhasználóval rendelkező cég ezúttal is az élvonalbeli trendek irányában halad fejlesztéseivel, ahogy ezt a kezdetektől teszi. A telefon- és videokonferencia-rendszerekhez, valamint call centerekhez kapcsolódó innovatív szoftvermegoldásokra szakosodott, idén húsz esztendős cég szinte valamennyi terméke piaci réseket tölt be. A portfóliójának zászlóshajója, a CARIN hívásrögzítő rendszer abban egyedülálló, hogy a legkülönfélébb elektronikus csatornákon bonyolódó intézményi, vállalati kommunikációt (beleértve a hang- és videó hívásokat, a TelePresence videokonferenciákat és a mobiltelefon beszélgetéseket) egyetlen egységes rendszerben képes rögzíteni és reprodukálhatóvá tenni, mindezt kiemelkedő megbízhatósági és biztonsági paraméterekkel. A TC&C világsikerének egyik bizonyítéka, hogy idén nyártól az USA második legnagyobb bankjában is a többszörösen díjazott magyar szoftvertermékkel rögzítik az ügyfelek és távoli szakértők közötti videokonferencia beszélgetéseket.

Juhász Csaba ügyvezető igazgató szerint a gazdasági világválság ellenére is folyamatosan növekvő export árbevételt produkáló cégük sikerének öt biztos titka van: a nemzetközi piacokon is versenyképes termékötletek, egy nagyszerű fejlesztő csapat, partnerség egy világcéggel, továbbá a földkerekség minden sarkába eljutó online marketing és a közvetett modell az értékesítésben.

A siker-titkok közé tartozik, hogy nagyon hamar felismerték: egy magyar kisvállalkozásnak, rendelkezzék bármilyen innovatív termékekkel, saját erőből szinte elérhetetlen, hogy a potenciális felhasználókhoz világszinten eljusson. Ezért is meghatározó a TC&C számára a több mint 10 éves fejlesztői és üzleti partnerség a Cisco-val, amely megnyitja előttük a világ cégeinek kapuit. A Cisco az elismerését azzal fejezte ki, hogy ez évben a közvetlen beszállítói státuszt is megadta a kis magyar vállalkozásnak.

A TC&C kimagasló nemzetközi sikereiből a hazai felhasználók is profitálnak, hiszen egyik erősségük épp az, hogy a termékeiket a világ számtalan országában, a legkülönbözőbb környezetekben használó ügyfeleiktől beérkező visszajelzéseket, tapasztalatokat és igényeket rövid átfutási idővel, rugalmasan képesek fejlesztéseikbe beépíteni. Így például a mind több magyar banknál és szolgáltatónál mostanában megjelenő IP-alapú üzletkötői telefonkészülékeken (dealer board-okon) zajló beszélgetések felvétele is a legkorszerűbb, egységes módon valósulhat meg a TC&C CARIN hívásrögzítőjének kifejezetten erre a célra kifejlesztett, legújabb funkciója segítségével.

További információ: www.tcandc.com

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.hu

Fókuszban

Füstmentes törvényjavaslat: civilek és szakértők is támogatják
A Szövetség a Dohányzás Visszaszorításáért (SZDV) támogatja a zárt közterületeken való dohányzás teljes betiltására tett önálló képviselői indítványt, és sürgeti annak mielőbbi elfogadását...

Figyelmeztetés

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt.


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ön itt van: Főoldal Hírek, újdonságok Egy magyar világsiker öt titka