+véd.hu - Magyar Egészségvédelmi Alapítvány

Sample Image „Minél többet tudunk arról, mennyi minden romolhat el sejtjeinkben, annál nagyobb csodának tűnik, hogy időnként mégis egészségesek vagyunk.”

Ajándékozzon szerelmet Valentin napra!

Nyomtatás

Amikor úgy két évtizede - talán nagyobb haszonra vágyó, ügyes virágkereskedők – kezdték idehaza is meghonosítani az angolszász eredetű Valentin-napot, sokan bosszankodtak, mondván: megint egy újabb kiadás!

Ha kell, segítenek a tabletták

De gyorsan gyökeret vert ez az ünnep, és február 14. közeledtével ma már egyre többen törik a fejüket azon: mivel szerezhetnének örömöt a párjuknak. Virág, bonbon, ital, vagy bármely más ajándék megteszi, de szerelmünket, szeretetünket egy igazi gyönyörteli éjszaka bizonyíthatja legékesebben. Különösen akkor, ha párunknak régen lehetett ebben része - esetleg azért, mert „férfiasságunk már nem a régi”.

Ilyenkor érdemes segítséget igénybe venni. A Bálint-naphoz kötődő szerelmi praktikák egyike szerint, aki szerelmesét meg akarja tartani, egyen kilencmagú almát, és egy óvatlan pillanatban tegye be mind a 9 magot a szeretett személy zsebébe. A baj csak az, hogy kilencmagvú almát talán még senki sem látott... De nincs is rá szükség, mint ahogy ilyen probléma esetén sem kell Valentin-napig várni. Hiszen a szerelemtől elválaszthatatlan az egészséges szexuális élet, a merevedési zavarok kezelésére pedig több mint egy évtizede van egyszerű és hatékony módszer. A világon elsőként bevezetett potencianövelő tabletta hihetetlen népszerűsége nemcsak abban segített, hogy férfiak milliói számára tette újra lehetővé a 4-es fokozatú merevedés (az az állapot, amikor a pénisz képes a behatolásra és teljesen merev) elérését, és ezáltal azt, hogy újra képessé váltak a harmonikus szexuális életre, hanem a merevedési zavar - és talán más szexuális zavarok - körüli stigma csökkentésében is komoly szerepet játszott.

Azt, hogy a hazánkban is sok-sok százezer pár életét megkeserítő bajra van hatékony orvosság, nem lehet elég gyakran elismételni, hiszen a statisztikák szerint 40 év fölött minden második férfi küzd ezzel a gonddal, de sajnos még ma is csak kis részük fordul doktorhoz. Pedig a merevedési zavarok több mint 90%-a eredményesen kezelhető valamilyen terápiával! Persze, csak ha az megbízható forrásból származik. Márpedig a leggyakrabban ezeket a tablettákat hamisítják! Komoly egészségügyi kockázatot vállal az, aki gyanús, sőt akár illegális forrásból szerez be potencianövelő készítményeket, gyakran ismert gyógyszerek nevét „kölcsönző” hamisítványokat. Ezek jobb esetben nem a számukra legmegfelelőbbek, vagy hatóanyag nélküli hamisítványok. Rosszabb esetben viszont káros, akár toxikus anyagokat, mitöbb kábítószert is tartalmazhatnak.

Azt, hogy egy adott személynél melyik módszerrel érhető el legegyszerűbben a gyors és erőteljes merevedés, és melyik terápia jelenti a legkisebb kockázatot a férfi számára, csak orvos tudja eldönteni. Nem szabad a kérdést az asztal alá söpörni, hanem mielőbb fel kell keresni a háziorvost, vagy egy urológust. Ha eddig halogatták, tegyék meg most, Valentin-napi ajándékként, a párjuk kedvéért! Ha pedig a férfiember bátorsága kevés, fogja kézen az „asszony”, és kísérje el. Lehet ez az ő ajándéka - nem csak egyetlen Valentin-napi éjszakára.

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.hu

Fókuszban

Füstmentes törvényjavaslat: civilek és szakértők is támogatják
A Szövetség a Dohányzás Visszaszorításáért (SZDV) támogatja a zárt közterületeken való dohányzás teljes betiltására tett önálló képviselői indítványt, és sürgeti annak mielőbbi elfogadását...

Figyelmeztetés

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt.


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ön itt van: Főoldal Fókuszban Merevedési zavar Ajándékozzon szerelmet Valentin napra!