+véd.hu - Magyar Egészségvédelmi Alapítvány

Sample Image „Minél többet tudunk arról, mennyi minden romolhat el sejtjeinkben, annál nagyobb csodának tűnik, hogy időnként mégis egészségesek vagyunk.”

A jó szex férfias ajándék

Nyomtatás

Közismert, hogy a hétvégi pihenőnapok, a több napos ünnepek kiváltképp alkalmat adnak az édes összebújásra, de a pszichológusok jól ismerik az ünnepek elől menekülő férfit is, aki inkább foglalatoskodik elmélyülten a házias rutinteendőkkel, mintsem a meghitt pillanatokra szakítana időt.

A teremtés koronái közül nem is kevesen (hazánkban félmilliónyian) merevedési zavarral küzdenek, az ünnep pedig alkalom a kudarcos lelepleződésre. Bölcsebb tehát idejekorán orvoshoz fordulni.

A merevedési zavar hátterében ugyan valóban gyakori a szervezetet kizsigerelő munka és stressz, de e fontos működés megromlása - ha gyengül, ha nem tart elég hosszú ideig, vagy egyáltalán nem jön létre - azért is figyelmet érdemel, mert más komoly betegségeket (is) jelezhet. A mögöttes kór lehet a nemi szervekkel összefüggő probléma, többnyire azonban szív- és érrendszeri betegség, magas vérnyomás, koszorúér bántalom, cukorbaj, a vérzsírok eltérése, idegrendszeri ok áll a háttérben.

Tessék tehát felkeresni a családorvost, vagy az egész országban működő andrológiai és urológiai centrumok egyikét, hozzáértő kardiológust! Ők nemcsak a merevedési zavar okát derítik majd fel, hanem hatékony segítséget is nyújtanak - miközben a szégyenlősebb férfiak akár azt is kérhetik, hogy beszélgetéseiknél még az asszisztensnő se legyen jelen.

Az erőteljes merevedés a megfelelő szexuális élet legfontosabb kritériuma. Sok évezredes kínlódás lett a múlté azzal, hogy néhány éve már világszerte elérhetőek a korszerű potencianövelő gyógyszerek, köztük olyan is, amely a bevétele után már 1/2-1 órával annyira erőteljes merevedést idéz elő, amely már igazi boldog együttlétet biztosít a patnerek számára. De vigyázat: csak az orvos által felírt, hiteles forrásból származó szert szabad megvenni! Piacon, interneten, más „kéz alatti” forrásból csak hamisítványokhoz lehet hozzájutni, melyek nem tartalmazzák a probléma orvoslására szolgáló hatóanyagot, rosszabb esetben pedig még kábítószer is van benne.

Pedig a hivatalosan forgalomban lévő gyógyszerekkel a kellő merevedés az esetek 98 %-ában visszaállítható, és a páciensek jelentős része már az első tabletta beszedése után képes az együttlétre. Érdemes a boldog, meghitt ünnepekről nemcsak (túl)buzgó háztartási segítéssel, de így is - már jó előre - gondoskodni. Örömöt szerző, férfias ajándék...

Dr. Tóth Károly

kardiológus főorvos

Délpesti Jahn Ferenc Kórház

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.hu

Fókuszban

Füstmentes törvényjavaslat: civilek és szakértők is támogatják
A Szövetség a Dohányzás Visszaszorításáért (SZDV) támogatja a zárt közterületeken való dohányzás teljes betiltására tett önálló képviselői indítványt, és sürgeti annak mielőbbi elfogadását...

Figyelmeztetés

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt.


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ön itt van: Főoldal Fókuszban Merevedési zavar A jó szex férfias ajándék