+véd.hu - Magyar Egészségvédelmi Alapítvány

Sample Image „Minél többet tudunk arról, mennyi minden romolhat el sejtjeinkben, annál nagyobb csodának tűnik, hogy időnként mégis egészségesek vagyunk.”

Merevedési zavar

10 éves a második szexuális forradalom

Nyomtatás

Ha egy férfinak 1998 előtt gondjai voltak a merevedésével, de mégis szeretett volna szexuális életet élni, szedhetett különféle nem bizonyított hatékonyságú csodaszereket, adathatott merevedést kiváltó injekciót a péniszébe, vagy utolsó lehetőségként műtéti úton implantátumot helyeztethetett fel. Az épp egy évtizede megjelent, első szájon át szedhető potencianövelő szernek köszönhetően azonban egy csapásra megváltozott a - férfiak önértékelését és párkapcsolatát is aláásó - baj kezelése.

Bővebben...

Ajándékozzon szerelmet Valentin napra!

Nyomtatás

Amikor úgy két évtizede - talán nagyobb haszonra vágyó, ügyes virágkereskedők – kezdték idehaza is meghonosítani az angolszász eredetű Valentin-napot, sokan bosszankodtak, mondván: megint egy újabb kiadás!

Bővebben...

A jó szex férfias ajándék

Nyomtatás

Közismert, hogy a hétvégi pihenőnapok, a több napos ünnepek kiváltképp alkalmat adnak az édes összebújásra, de a pszichológusok jól ismerik az ünnepek elől menekülő férfit is, aki inkább foglalatoskodik elmélyülten a házias rutinteendőkkel, mintsem a meghitt pillanatokra szakítana időt.

Bővebben...

Nem csak a szex bánja! - A merevedési zavar és a feketepiac

Nyomtatás

A merevedési zavar mintegy félmillió férfit érint hazánkban. Bár ez teljesen „normális” probléma, az érintettek jelentős része szégyelli. Szégyellnek beszélni róla – és emiatt jóval kevesebben fordulnak orvoshoz, mint az szükséges volna. Sokan csöndben abban reménykednek, hogy maguktól rendeződnek a gondok, mások meg saját maguk próbálják orvosolni a panaszt. Egyik nagyobb baj, mint a másik.

Bővebben...

Fókuszban

Füstmentes törvényjavaslat: civilek és szakértők is támogatják
A Szövetség a Dohányzás Visszaszorításáért (SZDV) támogatja a zárt közterületeken való dohányzás teljes betiltására tett önálló képviselői indítványt, és sürgeti annak mielőbbi elfogadását...

Figyelmeztetés

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt.


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ön itt van: Főoldal Fókuszban Merevedési zavar