+véd.hu - Magyar Egészségvédelmi Alapítvány

Sample Image „Minél többet tudunk arról, mennyi minden romolhat el sejtjeinkben, annál nagyobb csodának tűnik, hogy időnként mégis egészségesek vagyunk.”

HPV

A nemiszervi szemölcsök többsége eltüntethető

Nyomtatás

szegyenlosNem szégyellni, kezelni kell! A nemi úton terjedő fertőzések leggyakoribb fajtája, a nagyon nehezen hozzáférhető és különösen érzékeny testrészeken kifejlődött nemiszervi szemölcsök már igen eredményesen gyógyíthatóak azzal a korszerű, innovatív terápiával, amely egyedülálló módon a szervezet immunválaszának módosításán keresztül fejti ki vírusellenes hatását.

Bővebben...

Tiniszex és biztonság – A-HA!

Nyomtatás

A-HA sláger„Akit a szárnyain repít a vágy, A-HA!,
Annak mindegy, hogy verda vagy ágy, A-HA!
Mindegy hogy tüzes, kemény vagy épp lágy, A-HA!
De ha vigyáz, A-HA!, nem lesz gáz, A-HA!”

Bővebben...

A-HA! Országos szexuális és mentálhigiénés kamionos roadshow

Nyomtatás

aha_kamion_260_220Az A-HA!, Magyarország legnagyobb szabású országos szexuális és mentálhigiénés felvilágosító programja többek között annak köszönheti sikerét, hogy mindig új utakat keres a fiatalok figyelmének megragadására. Legújabb akciójuk során a program jól ismert szereplői egy óriási kamion oldalára költöztek, ami a tavaszi időszakban számos nagyvárost keres fel.

Bővebben...

A világ legnagyobb óvszere - AIDS Világnap 2010. december 1.

Nyomtatás

condom_city_200_200Az AIDS korunk egyik legsúlyosabb problémája: a 80-as évek eleje óta világszerte több mint 30 millió áldozatot követelt és a mai napig gyógyíthatatlan betegség.

Bővebben...

Megérkezett az országot átszelő felvilágosító kerékpártúra

Nyomtatás

a-ha_kerekpartura2010. június 14-én reggel 9.00 órakor utolsó előtti állomására, a Kopaszi-gátra érkezett az A-HA! Program országos szexuális felvilágosító kerékpártúrája. A tekerésben a szexuális felvilágosítás témájának két elkötelezettje, Sári Évi színész-énekesnő és Orosz Barbi műsorvezető – ez esetben szó szerint – jó példával jártak elöl.

Bővebben...

Kedvezményes méhnyakrák elleni védőoltás a középiskolákban

Nyomtatás

hpv_logoA fiatalok szexuális és mentálhigiénés felvilágosítását évek óta rendkívül hatékonyan szolgáló és a megelőzésre minden téren nagy hangsúlyt helyező Szülészeti-Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaság 2010 áprilisában kezdődő kampányában rendkívüli kedvezménnyel biztosítja a humán papillómavírus okozta méhnyakrák- és egyéb HPV okozta megbetegedések elleni négykomponensű védőoltást a középiskolai tanulók (lányok és fiúk), tanárok, valamint családtagjaik részére (az indikációnak megfelelően).

Bővebben...

„Biztonságban a csúcsra!”

Nyomtatás

aids_vnap_2009Kék lufik piros szalaggal – üzenet és óvszer a biztonságos szexért az A-HA! Országos Szexuális és Mentálhigiénés 
Felvilágosító Program 
„FELELŐSSÉGTELJES SZEX” AKCIÓJA
 az AIDS Világnapja alkalmából.

Bővebben...

Fókuszban

Füstmentes törvényjavaslat: civilek és szakértők is támogatják
A Szövetség a Dohányzás Visszaszorításáért (SZDV) támogatja a zárt közterületeken való dohányzás teljes betiltására tett önálló képviselői indítványt, és sürgeti annak mielőbbi elfogadását...

Figyelmeztetés

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt.


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!