+véd.hu - Magyar Egészségvédelmi Alapítvány

Sample Image „Minél többet tudunk arról, mennyi minden romolhat el sejtjeinkben, annál nagyobb csodának tűnik, hogy időnként mégis egészségesek vagyunk.”

Fókuszban

Új, kétszer hatékonyabb kombinációs orrspray allergiásoknak

Nyomtatás

szenanatha fotoMinden jelenleg rendelkezésre álló gyógyszeres kezelésnél hatékonyabb az az új kombinációs orrspray, amelynek hatékonyságáról és biztonságosságáról az Európai Allergológiai és Klinikai Immunológiai Akadémia júniusban, Milánóban megrendezett kongresszusán számoltak be a szakemberek.

Bővebben...

Szénanátha ellen orrmosás

Nyomtatás

orrmosas1A korai, nyáriasan meleg, száraz tavasz nem kedvez az allergiás náthában szenvedőknek: máris megkezdhetik több hónapos küzdelmüket a nagyon kellemetlen tünetekkel, gyakori szövődményekkel járó betegséggel. Sokat segíthet ebben egy természetes ősi módszer, az orrmosás, a sóoldatos öblítés legkorszerűbb technikával tökéletesített eszköze.

Bővebben...

A leszokáshoz orvosi segítségre van szükség - Ne Gyújts Rá! Világnap

Nyomtatás

nosmokingday2010 200 200A Szövetség a Dohányzás Visszaszorításáért felhívja a figyelmet arra, hogy a zárt közterületi dohányzás teljes tilalmának bevezetésével 2012-ben Magyarország óriási lépést tesz egy egészségesebb élet felé. Ugyanakkor nem elég megtiltani a dohányosoknak, hogy rágyújtsanak, biztosítani kell számukra azt is, hogy aki szeretne leszokni, az megkapja ehhez a megfelelő orvosi segítséget.

Bővebben...

A nemiszervi szemölcsök többsége eltüntethető

Nyomtatás

szegyenlosNem szégyellni, kezelni kell! A nemi úton terjedő fertőzések leggyakoribb fajtája, a nagyon nehezen hozzáférhető és különösen érzékeny testrészeken kifejlődött nemiszervi szemölcsök már igen eredményesen gyógyíthatóak azzal a korszerű, innovatív terápiával, amely egyedülálló módon a szervezet immunválaszának módosításán keresztül fejti ki vírusellenes hatását.

Bővebben...

Tiniszex és biztonság – A-HA!

Nyomtatás

A-HA sláger„Akit a szárnyain repít a vágy, A-HA!,
Annak mindegy, hogy verda vagy ágy, A-HA!
Mindegy hogy tüzes, kemény vagy épp lágy, A-HA!
De ha vigyáz, A-HA!, nem lesz gáz, A-HA!”

Bővebben...

A-HA! Országos szexuális és mentálhigiénés kamionos roadshow

Nyomtatás

aha_kamion_260_220Az A-HA!, Magyarország legnagyobb szabású országos szexuális és mentálhigiénés felvilágosító programja többek között annak köszönheti sikerét, hogy mindig új utakat keres a fiatalok figyelmének megragadására. Legújabb akciójuk során a program jól ismert szereplői egy óriási kamion oldalára költöztek, ami a tavaszi időszakban számos nagyvárost keres fel.

Bővebben...

A magyar felnőttek nagy többsége támogatja a vendéglátó- és szórakozóhelyi dohányzási tilalom bevezetését

Nyomtatás

Egy 2010. végén végzett felmérés szerint a magyar felnőttek túlnyomó többségét (87%-át) zavarja a dohányfüst a vendéglátóhelyeken, 80%-uk pedig örülne annak, ha betiltanák a dohányzást a vendéglátóhelyeken. – tájékoztatta a Tüdőbeteg.hu olvasóit Saly Miklós, az Origami Group kutatásvezetője.

Bővebben...

Fókuszban

Füstmentes törvényjavaslat: civilek és szakértők is támogatják
A Szövetség a Dohányzás Visszaszorításáért (SZDV) támogatja a zárt közterületeken való dohányzás teljes betiltására tett önálló képviselői indítványt, és sürgeti annak mielőbbi elfogadását...

Figyelmeztetés

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt.


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ön itt van: Főoldal Fókuszban