+véd.hu - Magyar Egészségvédelmi Alapítvány

Sample Image „Minél többet tudunk arról, mennyi minden romolhat el sejtjeinkben, annál nagyobb csodának tűnik, hogy időnként mégis egészségesek vagyunk.”

Felhasználási útmutató

Nyomtatás

Jogi útmutató

Az oldalakon található információk célja, olvasóink ismereteinek bővítése. Betegsége esetén NEM helyettesíti az orvos, a dietetikus, a gyógyszerész, vagy más egészségügyi szakember felkeresését.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

A megved.hu minden weboldala megfelel az érvényben lévő jogszabályoknak.
 A Magyar Egészségvédelmi Alapítvány (továbbiakban: MEA) a weboldalakon található anyagokat a legújabb információk alapján állította össze. A MEA ezzel együtt semmiféle garanciát nem vállal azért, hogy az összeállításban szereplő információk teljesek, illetve helyesek.

E weboldal látogatója elismeri, hogy az oldalakat, illetve a kapcsolódó lapokat saját felelőségére használja. Sem a Kiadó, sem az információkat szolgáltató másik fél nem tartozik sem direkt, sem indirekt módon felelősséggel az esetlegesen bekövetkező károkért.

Adatvédelmi útmutató: 
A MEA kötelességének tekinti a vele direkt és indirekt kapcsolatban lévő személyek jogainak védelmét és tiszteletben tartását.
Az egészségügyben tevékenykedő cégként teljes diszkrécióval kezeljük a személyes és egészségügyi adatokat, valamint érvényesítjük az adatvédelemmel kapcsolatos jogi szabályozásokat.

Célok:
 Az Ön címét és adatait csak az internetes statisztika készítésére használjuk, illetve akkor hasznosítjuk, ha értesítjük Önt a különböző akciókról, a nyereményjátékokról, az új kutatási eredményekről és a termékfeljesztésekről. A tájékoztatás e-mailen, levélben, illetve telefonon történhet. Szívesen vennénk, ha véleményét, javaslatait és tapasztalatait közölné velünk.

Biztonsági szabályok:
 A MEA garantálja, hogy adatait csak az említett célokra hasznosítja, és megfelelő biztonsági rendszer alkalmazásásval megakadályozza adatainak jogtalan felhasználását. A biztonsági előírások betartása együttműködő partnereinkre is kötelező.

Statisztika:
 A weboldal folyamatos frissítése és fejlesztése szükségessé teszi a statisztikai elemzéseket, amelyekhez kizárólag névtelen adatokat használunk fel.

Kiegészítés:
 Az oldalainkon keresztül használt más oldalaknál lehetséges hogy a miénktől eltérő adatvédelmi rendszer van. Mivel a MEA-nak ezekre nincs befolyása, ezekért nem is vállal felelősséget.

Utánközlés a forrás megjelölésével, de csak a kiadó írásos engedélyével lehetséges. A honlap készítői minden jogot fenntartanak. All rights reserved!

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.hu

Fókuszban

Füstmentes törvényjavaslat: civilek és szakértők is támogatják
A Szövetség a Dohányzás Visszaszorításáért (SZDV) támogatja a zárt közterületeken való dohányzás teljes betiltására tett önálló képviselői indítványt, és sürgeti annak mielőbbi elfogadását...

Figyelmeztetés

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt.


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ön itt van: Főoldal Felhasználási útmutató