+véd.hu - Magyar Egészségvédelmi Alapítvány

Sample Image „Minél többet tudunk arról, mennyi minden romolhat el sejtjeinkben, annál nagyobb csodának tűnik, hogy időnként mégis egészségesek vagyunk.”

Magyar innováció Amerikában

Nyomtatás

CARIN2 lo
Magyar szakemberek innovációját és szakértelmét dicséri az a szoftver megoldás, amelynek segítségével az Egyesült Államok második legnagyobb bankjában az ügyfelek és a távoli szakértők közötti videokonferencia beszélgetéseket rögzítik.

Az idén húsz éves fennállását ünneplő budapesti informatikai kisvállalkozás, a TC&C Kft. születésnapi ajándékként sem kaphatott volna többet, mint hogy a világ elsőszámú hálózati és kommunikációs eszköz-gyártó cége, a Cisco Systems közvetlen beszállítójává minősítette és egy amerikai óriásbank TelePresence videokonferencia rendszeréhez CARIN elnevezésű, többszörösen díjazott hívásrögzítő termékét szállította, mint az egyetlen szóba jöhető megoldást, amely képes e speciális feladatnak megbízhatóan megfelelni.

Az 1992-ben, a telefon- és call centerekhez kapcsolódó innovatív megoldások fejlesztésére alapított magyar cégnek az azóta eltelt két évtized alatt sikerült termékeivel a világ élvonalába kerülnie. Úttörő, hiánypótló és gyakran egyedi telekommunikációs informatikai megoldásai ma már öt földrész több száz vállalatának, intézményének működését támogatják az Egyesült Államoktól Oroszországig, Kolumbiától Ausztráliáig, Brazíliától a Fülöp szigetekig, Marokkótól az Arab Emirátusokig. A portfóliója zászlóshajójának számító CARIN jelenleg is egyedülálló abban, hogy a legkülönfélébb elektronikus csatornákon bonyolódó intézményi, vállalati kommunikációt (beleértve a hang- és videó hívásokat, a TelePresence videokonferenciákat és a mobiltelefon beszélgetéseket) egyetlen egységes rendszerben képes rögzíteni és reprodukálhatóvá tenni, mindezt kiemelkedő megbízhatósági és biztonsági paraméterekkel.

A cég kimagasló nemzetközi sikereiből a hazai felhasználók is profitálnak, hiszen egyik erősségük épp az, hogy az ügyfeleiktől – a földkerekség szinte minden sarkából – beérkező visszajelzéseket, tapasztalatokat és igényeket rövid átfutási idővel, rugalmasan képesek fejlesztéseikbe beépíteni. Így például a mind több magyar banknál és szolgáltatónál mostanában megjelenő IP-alapú üzletkötői telefonkészülékeken (dealer board-okon) zajló beszélgetések felvétele is a legkorszerűbb, egységes módon valósulhat meg a TC&C CARIN hívásrögzítőjének kifejezetten erre a célra kifejlesztett, legújabb funkciója segítségével.

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.hu

Fókuszban

Füstmentes törvényjavaslat: civilek és szakértők is támogatják
A Szövetség a Dohányzás Visszaszorításáért (SZDV) támogatja a zárt közterületeken való dohányzás teljes betiltására tett önálló képviselői indítványt, és sürgeti annak mielőbbi elfogadását...

Figyelmeztetés

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt.


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ön itt van: Főoldal Hírek, újdonságok Magyar innováció Amerikában